Gemaakt in de Noordoostpolder

Met gemaakt in dé Noordoostpolder ondersteunen wij de promotie van ons unieke gebied. Dé Noordoostpolder heeft met zijn historie een bijzonder verhaal te vertellen. Tachtig jaar geleden werd van water land gemaakt en is ons unieke gebied ontstaan. Hier wonen, werken en leven wij.
 
Wij hebben een levendige en hoogwaardige maakindustrie en een innovatieve agrarische sector. Maar onze gemeente wordt ook steeds meer ontdekt door toeristen en festivalbezoekers. Met onder andere Werelderfgoed Schokland, Oud-Kraggenburg en het unieke Waterloopbos hoef je je bij ons nooit te vervelen.

Van ver zie je de Poldertoren, die precies in het midden van onze polder staat, al staan. Dé Noordoostpolder, grenzend aan het IJsselmeer en het oude land van de Wieden en de Weerribben. Omringd door een groot windpark dat duurzame energie maakt. Maar ook met een groot glastuinbouwgebied dat voor veel werkgelegenheid zorgt.

Op ons nieuwe land is een wereld te ontdekken! Zie met eigen ogen de schoonheid van ons landschap met haar akkers en Mondriaan-tulpenvelden of pluk je eigen fruit in één van de vele boomgaarden. Allemaal gemaakt in dé Noordoostpolder.