Nieuwe uitgaven

Nieuw boek met polderlevensverhalen

Vrijdag 1 november heb ik weer een nieuw boek met polderlevensverhalen gepresenteerd. Voor dit boek koos ik voor de levensverhalen van Willem Keur, Epke Dijkstra, Tineke Smit-van Steen, Theo van Stuivenberg, Piet Verwer, Anne van Hulzen-Korpershoek en Frans van de Lindeloof, opnieuw zeven verschillende polderbewoners, wel allemaal mensen die zich meer dan gemiddeld hebben ingezet voor de samenleving. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel.


WOW, glossy magazine voor ondernemende vrouwen

Bijgaande foto geeft een kleurrijke impressie van de nieuwe WOW, glossy magazine voor ondernemende vrouwen. Het was weer een feest om dit magazine te maken. Zo veel mooie verhalen, zo veel passie en ook zo veel ondernemingszin. De reacties na de presentatie op 25 september waren ook laaiend enthousiast. 

Deze WOW draagt ook bij aan polderpromotie. En slingert economische activiteiten aan. We hopen van ganser harte dat de ondernemende vrouwen hun investering dubbel en dwars terug verdienen. Dat is goed voor hen, goed voor de lokale economie en uiteindelijk dus goed voor iedereen. 

De WOW is te koop bij boekhandel Marsman en Bruna in Emmeloord en bij boekhandel Koster op Urk.