logo huib van der wal

Nieuw boek

IMG 3150IMG 2517Eind november brengen uitgever en tekstschrijver Huib van der Wal, makelaar Herma Weckesser en fotograaf Pim van der Maden een netwerkkookboek voor ondernemende mannen uit. Mede als vervolg op het zes jaar geleden uitgebrachte succes ‘Mannen maken er een potje van’. Leuk om als relatiegeschenk weg te geven in de decembermaand!
Net als zes jaar geleden bestaat het boek (dit keer een iets handzamer formaat van 23 bij 21 cm, met ringband, om het plat op het aanrecht te kunnen leggen) weer uit topfotografie van Pim van der Maden (de gebruikte foto is vrij van copyrights, dus ook te gebruiken voor social media of website), leuke stukjes tekst (door Huib van der Wal geschreven op basis van een kort interview: persoonlijk én zakelijk, ook vrij van copyrights) en natuurlijk recepten. Deze uitgave presenteren we, geheel in de geest van de tijd, alleen gezonde gerechten. Door de professionele uitstraling, de variëteit in ondernemers, de afwisseling in de verhalen, en het feit dat we dit boek ook buiten de regio willen verspreiden, zorgen we voor een levendige uitgave en ook voor regiopromotie.  
Het boek wordt breed verspreid. Elke adverteerder krijgt twintig exemplaren. Extra exemplaren kunnen voor 7,50 euro per boek worden bijbesteld. Adverteerders leggen de uitgave op de leestafel van hun ontvangstruimte en delen deze verder gericht uit in hun netwerken. Daarnaast krijgen de 300 grootste ondernemingen in Urk en de Noordoostpolder de opvallende uitgave aangeboden. Verder zullen alle leden van de projectgroep de magazines neerleggen in de wachtruimten van de gezondheidszorginstellingen en op de leestafels in de horeca. En zullen ze ook via de boekhandels worden verkocht. Uiteraard zullen de uitgevers en partners zelf voor een aanvullende verspreiding zorgen. Mede met hulp van social media. De totale oplage is minimaal 1.750, maar kan bij de verwachte deelname fors toenemen. 
Tarieven
De prijs voor deelname bedraagt 595 euro, ex btw. De informatie op uw 2 pagina’s (links foto, rechts tekst) is gebaseerd op u als persoon en op uw onderneming. Huib van der Wal komt bij u langs voor een kort gesprek en schrijft daarop de tekst van ca. 250 woorden. U kunt zelf ook u tekst aanleveren en krijgt dan 100 euro korting. U levert zelf het recept. Pim van der Maden zorgt voor een passende foto.
Heeft u ook interesse om uw onderneming in deze uitgave te presenteren?

Herinneringsboek gepresenteerd

Tijdens een boottocht op het IJsselmeer met zijn gezin presenteerden Huib Bos en ik zaterdag 16 februari het boek met het levensverhaal van Huibs overleden vrouw Ans Bos-de Jeu: ‘Voor altijd in onze herinnering.’ Dit boek mocht ik maken als blijvende herinnering aan de moeder en oma van de kinderen en kleinkinderen van Huib Bos. Zij was voor hem een geweldige echtgenote. Huib en Ans hebben in grote liefde voor elkaar een goed en dierbaar leven gehad. Het boek is door de familie heel goed ontvangen.  

Levensverhaal

Voor een andere klant schrijf ik een levensverhaal. Het echtpaar (beiden in de tachtig) is bescheiden. Maar ik weet uit ervaring dat elk levensverhaal van iemand van die leeftijd interessant is voor familie, vrienden en kennissen. Achteraf zullen ze aangenaam verrast zijn. 'Toch goed dat we dit hebben gedaan!'.  Dit boek komt in september 2019 uit. 

Nieuw boek met polderlevensverhalen

Vrijdagmiddag 19 oktober in de Pionierszaal van ’t Voorhuys een mooie presentatie gehad van mijn nieuwe boek met bijzondere polderlevensverhalen. Voor dit boek heb ik gekozen voor de levensverhalen van Nico Klappe, Pier Slump, Kees Bolle, Anjo Geluk, Arend Mintjes, Siebren Meersma en Willy Heukers. Het zijn opnieuw zeven verschillende polderbewoners, met ieder een boeiend verhaal. Te koop bij de lokale boekhandel.

Diepe Sporen

De politiek wil de onderste steen van de gebeurtenissen rondom de MC ziekenhuizen boven krijgen. Misschien eerst maar eens beginnen met het lezen van het boek Diepe Sporen, dat ik in 2011 schreef, in opdracht van de Stichting Platform Zorggebruikersbelangen. Prof. dr. Bob Smalhout schreef in zijn voorwoord: ,,Huib van der Wal heeft de kans gezien om uit een zee van feiten, getallen en gebeurtenissen een duidelijk verhaal te destilleren. Hij heeft dat gedaan met de nauwkeurigheid van een academische dissertatie.’’ Diepe Sporen gaat over de teloorgang van een klein maar gezond regionaal ziekenhuis (in het jaar 2000 werkten er nog 500 mensen), mede als gevolg van machtsmisbruik en mismanagement. En de ingrijpende gevolgen die dit heeft voor de lokale samenleving. Het boek is te koop bij Boekhandel Marsman in Emmeloord.

 

 

 

 

 


IMG 3151
development by teqz logo