logo huib van der wal

Herinneringsboeken, levensverhalen

Herinneringsboeken en levensverhalen worden steeds vaker gemaakt. Hoe fijn is het niet om een boek te hebben van een dierbare die er niet meer is. Met foto's, illustraties, verhalen. Om te genieten van wat eens was, weg te dromen en te mijmeren, of om het verdriet te verwerken. 

Steeds vaker wordt ook het levensverhaal van senioren vastgelegd. Of de geschiedenis van de familie. In een steeds groter en killer wordende wereld zoeken mensen warmte en houvast in de wereld om hen heen. Bij familie en vrienden, mensen waar je van houdt, waar je verhalen mee wilt delen.

Een herinneringsboek of levensverhaal is een uniek cadeau voor je vader, moeder, opa of oma: het verhaal van hem of haar, of de familie, professioneel in een boek. Goed geschreven, leest als een roman. Boeiend, herkenbaar, ontroerend. Vanaf ca. 1.500 euro tot ca. 8.000 euro ex. btw. Een geschenk voor het leven. 

Vraag vrijblijvend meer info aan:

 

Je herinneringen vormen een kostbaar bezit. Laat ze niet verdampen! 

Hoe leuk is het om te lezen uit wat voor familie je komt? Wat je ouders en/of grootouders allemaal hebben beleefd. De familie die een deel van je persoonlijkheid heeft bepaald. Hoe boeiend is het om te lezen hoe je ouders of grootouders met elkaar omgingen? Hoe ze spraken, hoe ze in het leven stonden? Natuurlijk is het ook gewoon leuk om de familiegeschiedenis niet te laten verdampen, van het boek te genieten en de familiebanden aan te halen. Familiebiograaf Huib van der Wal kan dit voor u verzorgen. Het vertellen en vastleggen van een levensverhaal kan er ook toe leiden dat mensen nieuwe inzichten krijgen, dat ze bepaalde gebeurtenissen verwerken en loslaten.

Testimonials

In 2013 is het levensverhaal van mijn ouders Bert en Bets Verhage in boekvorm gegoten door Huib van der Wal tekstschrijver. Huib deed dit, in opdracht van ons gezin, op basis van vijf lange interviews met mijn ouders. Die zagen er aanvankelijk wel tegenop, maar vonden het gaandeweg het proces ook leuk en spannend. Huib heeft een goed inlevingsvermogen en stelde mijn ouders op hun gemak. Het uiteindelijke boek is prachtig geworden. De hele familie, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, geniet van het lezen van deze uitgave. Ik kan Huib van der Wal ook bij andere families aanbevelen.

Nelleke Verhage, Luttelgeest

Voorjaar 2015 hebben twee neven en ondergetekende Huib van der Wal tekstschrijver de geschiedenis laten vastleggen van een tweehonderd jaar oude stolpboerderij. De boerderij van mijn voorouders, waar momenteel mijn zoon agrarisch ondernemer is. Huib van der Wal heeft de geschiedenis in een overzichtelijk en goed leesbaar verhaal samengevat, ondersteund door vele foto’s en documenten. We hebben met kinderen en andere betrokkenen in dit project fijn samengewerkt. Het boek vertegenwoordigt een grote emotionele waarde. De familie: broers, zusters, neven en nichten, iedereen is er blij mee.

Joop Langedijk, Abbekerk


back tulpen
development by teqz logo